about usПроизводствената дейност на фирма СТИВА МАКС ООД датира от 2000 година. Тя е първата и единствена фирма в България специализирана в производството на гама еднократни постелъчни продукти, използвани, като консумативи в медицинските амбулатории, стоматологичните кабинети, спа-центрове, козметични, масажни и соларни студия.

Нашите продукти дават възможност за индивидуално и хигиенично обслужване на всеки пациент/клиент/. С тях се работи лесно и удобно и са с ниски цени. Фирмата разполага със собствена производствена и складова база около гр.София и собствен офис в София в ж.к Бели брези на ул. Хайдушка гора 60., в който всеки клиент може да разгледа и закупи необходимите му консумативи. Изпълняваме доставки в София и региона и цялата страна.

Ние се стремим към съвременен работен стил, гъвкавост, индивидуален подход към всеки клиент и разумна ценова политика.

Материалите, които се използват за производство са нерециклирано целулозно тишу и нетъкан текстил, разрешени за производство и употреба по ТС с регистрационен номер 00504 и 00505 от 2000г. одобрена от Министерство на здравеопазването. Всички продукти са сертифицирани и защитени по ISO 13485: 2012 + AC: 2012.